Onze aanpak

Samen met u in stappen naar het gewenste resultaat

Een ontwerp speciaal naar uw wens

Vanuit ons kantoor is ons team actief betrokken bij het gehele proces.
Met een flinke dosis passie gaan wij aan de slag van idee tot realisatie.
Hoe wij te werk gaan leest u hieronder of neem direct contact met ons op voor een afspraak.

Een ontwerp speciaal naar uw wens

Gesprek en schetsfase

Wij bieden u de mogelijkheid om een ontwerp op maat te laten maken, volledig afgestemd op uw wensen en behoeften. Na een persoonlijk gesprek gaan wij voor u aan de slag met het 3D ontwerp, indien gewenst, en sturen wij u een gedetailleerde offerte. Bij akkoord van de offerte gaan wij over tot de voorbereidingen.

Voorbereiding

Om een perfect passend interieur te realiseren, beginnen wij met het inmeten van uw ruimte. Op basis van deze gegevens maken wij vervolgens een werktekening. Voordat wij aan de slag gaan, bespreken wij deze werktekening graag uitvoerig met u, zodat wij zeker weten dat het ontwerp volledig naar uw wens is.

Productie in eigen werkplaats

Productie in eigen werkplaats

Onze werkvoorbereiding is van groot belang om tot het gewenste eindresultaat te komen. Het productieproces vindt plaats in onze eigen werkplaats, waar wij met oog voor detail uw interieur vervaardigen. Hierbij staat kwaliteit voorop en garanderen wij dat het product volledig aan uw wensen voldoet.

Montage op locatie

Montage op locatie

Bij ons stopt onze dienstverlening niet na de productie van uw interieur. Wij vinden het namelijk belangrijk dat uw interieur ook op locatie perfect tot zijn recht komt. Daarom zorgen wij voor een zorgvuldige montage bij u op locatie. Hierbij hebben wij oog voor de omgeving en stellen wij uw wensen centraal. Zo kunt u direct genieten van uw nieuwe interieur.