Over Van Erp Interieurs

Wij zetten uw woonideeën om in realiteit met de grootste zorg

Wie is Van Erp Interieurs

Wij zijn een klein ambachtelijk bedrijf dat sinds 2017 gespecialiseerd is in maatwerk interieurs en keukens. Met moderne machines streven wij altijd naar de hoogste kwaliteit.

Onze passie voor maatwerk interieurs is ontstaan uit de liefde voor het werken met mooie en diverse materialen en het bereiken van een mooi eindresultaat, wat de wens van de klant vaak overtreft.
Het feit dat elke ruimte anders is en elke klant andere wensen heeft, is wat ons werk als interieurbouwer zo boeiend maakt.

Onze missie

Bij ons staat de klant centraal en daarom is onze missie om passend maatwerk te leveren dat voldoet aan de specifieke wensen en behoeften van onze klanten. We zijn er trots op om altijd een mooi product af te leveren dat past bij de klant én in de ruimte. We zijn daarbij niet alleen gefocust op kwaliteit, maar vinden het ook belangrijk om eerlijke prijzen te hanteren. Uiteindelijk willen we natuurlijk gewoon dat onze klanten blij worden van het eindresultaat!

Hoge kwaliteit maatwerkproducten • Klant- en ruimtegericht ontwerpen • Eerlijke prijzen

Eigen werkplaats

Onze werkplaats is gevestigd in Sint-Oedenrode en heeft een oppervlakte van maar liefst 560 vierkante meter. Bij ons vindt u een uitgebreid machinepark dat bestaat uit diverse moderne en professionele machines die onmisbaar zijn in ons vakgebied. Zo hebben we onder andere een moderne 5-assige CNC-machine in huis, die wordt aangestuurd door ons specialistische tekenprogramma. Daarnaast beschikken we over diverse andere moderne machines die we gebruiken voor de realisatie van onze hoogwaardige maatwerkproducten. We zetten deze machines ook in voor werkzaamheden voor collega bedrijven.